lördag 6 april 2013

Igår bestämde vi oss

I onsdags fick vi ett mail från handläggaren som har hand om Sydkorea. Vi hade köat klart i den svenska kön! Vad gör vi nu, hur ska vi resonera, ska man chansa och stå kvar i Colombia eller ska vi avsäga vår plats där och fokusera på Sydkorea? Vi bestämde oss igår för att börja om på nytt och satsa på Sydkorea. Nu är vi tillbaka där vi befann oss för ett år sedan. 16 punkter som beskriver vilka intyg som ska fixas och beställas. Nytt fotoalbum, referentbrev mm. Något som är nytt för detta land är att vi måste hitta en präst som ska skriva en A4 om oss. Återkommer om mer info vad som måste göras men vi har några månader jobbiga månader framför oss med allt fixande. Detta blir det sista försöket!

1 kommentar:

  1. Vad härligt att det ändå händer saker för er :)! Tänk, om max ett år från att papperen är på plats kommer ni vara hemma med er lilla!

    Vi väntar och väntar på att höra något nytt om de första internationella domstolsförhandlingarna. Vi hoppas så att de ska få rutin på saker och ting så det går lite snabbare än väntat. Allt före september är en bonus.

    SvaraRadera